Alla inlägg under januari 2011

Av justbieber - 25 januari 2011 17:51


På den franska musikgalan NRJ Music Awards började de skojja om Justin, dock verkar det som att publiken inte uppskattade det ialafall!


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 25 januari 2011 17:50

  



Posted by: Selinah

Av justbieber - 25 januari 2011 17:49

Posted By/Nicolina

Av justbieber - 25 januari 2011 17:46

 

Återigen är folk ute efter blod när det kommer till Justin och hans relation med Disney Channel stjärnan Selena Gomez. Vad är det de väljer att sprida den här gången? Tydligen är den nya trenden att skapa rykten om att Selena är gravid.

Ironiskt nog är detta inte första gången som detta rykte vart igång, och det är förmodligen inte den sista. Samma sak gäller för rykten om att Justin är död, att han inte gillar hans fans eller att han snaggat sig. Inget av dem är sanna, och om det inte finns någon form av direkt tillkännagivande kommer de aldrig att vara sanna.

Justin och Selena har fortfarande inte ens bekräftat att de dejtar - båda parterna förnekar det och om igen. Från och med nu verkar det som de två är och gör sin egen grej, Selena som uppträder och Justin med hans kommande film "Never Say Never".


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 24 januari 2011 20:43


Att Never Say Never 3D kommer till Sverige den 23e Mars!
(Klicka på bilden om du vill komma till sidan)


Posted By/ Nicolina

Av justbieber - 24 januari 2011 20:40

  Många människor, intressanta och ointressanta, har fått stor berömmelse webbplatsen som heter YouTube. Någonstans i världen kommer en svensk kille att kunna genom livet ocha hävda att han var barnet i den höga stolen som en gång fick miljontals människor att klicka och titta på hans fnissande passform.

Men av alla söta barn, kraschande skateboardåkare och amatör hjältar för att tjäna ett par tusen klick av berömmelse, har ingen ännu riktigt matchade den mest framrika Justin Bieber, som skickade några korta videor av hans musikaliska stil när han bara var tolv och kom att bli den regerande popstjärna i det kända universum.

Nu, vid sexton års ålder, är något mer än en nysning av den unga hearthrob drar stor uppmärksamhet. Hans specialitet är den känslomässiga, svävande, fullständigt uppriktig kärleks låtar som från en pojke vars röst har ännu inte förändrats, blandat med massor av pojkaktiga leenden och dans. Det finns en mycket bra anledning, visar det sig, att hans stil påminner om den ungdomliga Michael Jackson - stjärnan var mallen. Och nu får han Jackson-liknande tal - han har mer än 365 miljoner tittare videon av låten, "Baby", skickat honom förbi Lady Gaga och allt det andra att göra sin mest populära YouTube-video någonsin.


POsted By/Nicolina

Av justbieber - 24 januari 2011 15:27





"Det är min kille det!", erkände Pauly om hans vänskap med Justin. "Jag är en belieber! Jag har Bieber Fever! Jag är inte rädd att erkänna det!".

Så förvånande, Pauly D! Pauly klädde ut sig till Justin förra året till Halloween, med Justin's helhjärtade godkännande.

"
Han visste om det, ja,"
bekräftade Pauly D. "Han var okej med det eftersom han gjorde en intervju efter att det och blev tillfrågad vad han tyckte var den coolaste grejen. Även hans manager tyckte om idèn: Ja, det är en cool grej, med håret".

Det är mer än bara smickrande för Justin att ha en sådan wеll-knοwn stjärna och DJ som en av hans belieber. Det är också bekvämt eftersom han också har PaulyD's stöd.

"Jag spelar hans låtar och jag låter alla veta det," berättade Jersey Shore stjärnan. Och vilken Justin Bieber låt är Pauly's favorit? Han gillar Baby.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 24 januari 2011 15:27


Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards