Alla inlägg den 28 januari 2011

Av justbieber - 28 januari 2011 21:03


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 28 januari 2011 21:00



Först en hemlig photoshoot sedan ska han till Jay Leno för en intevju! Låter roligt Justin   



Posted  By/Nicolina

Av justbieber - 28 januari 2011 20:40

  


NEVER SAY NEVER Filmen 11 februari kunde inte vara tidsinställda bättre -

  en vecka efter hans Best Buy Super Bowl annons, två dagar innan han visas Grammys och samma vecka hans låtar utförs Glee.
De kommer att skratta, de kommer att gråta, de kommer att skrika, de kommer leende, och efter några 100 minuter av hjärt-racing, in-your-face 3-D bilder, även de mest avslappnade av tonåring fläktar och stodgiest av föräldrar kommer att försvinna från biografen en fullständig Justin Bieber konverter.

Det var åtminstone vår erfarenhet visar en tidig kartläggning av Justin Biebers filmen Never Say Never (ut 11 februari) Paramount Studios, på samma gata från Glee set, där två av Biebers egna hits - "Baby" och "Somebody to Love "- var i tung rotation som kastade sköt visa kommande Alla hjärtans dag episod.

 

Det var ett passande sammanträffande tanke på hur mycket hjärta filmen utstrålar på varje tur - från Biebers tidigaste framträdanden bakom trumsetet en grannes hus, att hans tid i Atlanta, där han bländade Usher och Island Def Jam huvud LA Reid, till högstadiet montrar, mässor stat, och slutligen arenan scenen. Om ett tema är en konstant: det är hur musikaliska denna 16-åriga verkligen är.

 

Naturligtvis kommer det att vara någon överraskning för Justin Bieber lojalister i världen som Never Say Never berättar en verkligt upplyftande historia om en småstad-kid som ser hans stora staden drömmar. Dessa barn har varit med från get-go, titta luddiga Youtube klipp, bekymrar dig över minsta lucka i håret och BAT i ögonfransar, tweeting oupphörligt och verkade för att deras kille när popvärldens rullade ögonen vid tanken en Jonas efterträdare.

I själva verket välkomnar tätt sammansvetsade Bieber läger utmaningen och relishes i att vara underdog - manager Scooter Braun säger det själv i filmen. Men de har ett större syfte: att sprida kärlek, antingen genom ett hav av hand-formade hjärtan, oemotståndlig visor pop som "Smile", "Eenie Meenie"och "Baby" eller svimma-värdig "en mindre Lonely Girl, "som liksom N Sync innan Bieber (kom ihåg" Gud måste ha tillbringat lite mer tid på er "), träffar kvinnliga tweens i kärnan, och även finner en lycklig kvinna tog upp på scenen.

 

Skönheten i 3-D är att alla kan känna att de är flickan plockade från mängden och uppmanade att se föreställningen från första raden (team Bieber presenter flera fläktar i varje deltävling), men effekterna går långt utöver bara ha en bra plats, får du se allt - från bakom kulisserna till ovanför scenen, omklädningsrummet där Bieber, du vet, klänningar, till turnébussen till sin hemstad, i Stratford, Ontario, där livet som dess mest kända hemvist kunde inte mer surrealistiskt. Men ta med dig öronproppar, föräldrar och förväntar sig att skrika volym att träffa den röda zonen med varje punkt i Biebers finger - och det finns många.

Tidpunkten för Never Say Never inte kunde vara bättre. Den 6 feb kommer Bieber visas i en Best Buy-annons som sänds under Super Bowl, två dagar efter filmens release, kommer Bieber vara Grammy Awards, där han är nominerad till Best New Artist och Best Pop Vocal album, och den 15: e, Glee sänds. Betyder det att Bieber feber är på väg att slå sin höjdpunkt? På motsatsen. Det är mer så här laget bara är att komma igång.

Av justbieber - 28 januari 2011 19:08


1
. Vi kommer att se massor av Beliebers i filmen.För Justin handlar allt omhans fans, och nu vet vi att de definitivt kommer att spela en roll i "Never SayNever". Den 16-åriga stjärnan har sagt att filmen inte bara blir en konsert film,och att döma av bilden ovan, kommer den att vara en hel del fans med i filmen!



2. Beliebers kommer att få en glimt av Justin's pre-show ritualer. I denna bildser vi den kanadensiska sångaren och hans crew tar sig tid att be innankonserten. Vi vet att han har en soundcheck inför varje show, vi hoppas attfilmen kommer att visa mer bilder av det också!


3. Fans kommer att en första parkett till hans My World Tour. "Never SayNever" kommer att innehålla massor av material från Biebers My World tour i New York City, och den erbjuder en unik utsikt som bara kan ses genom filmen!


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 28 januari 2011 19:07

 

Justin ställer alltid upp för en god sak, han kommer att vara med på "Extreme Makeover: Home Edition" denna söndag. Justin droppar förbi för att besöka familjen Brown familjen från Wellman, Texas och talar om faran med att SMSa medans man kör.... 

Läs mer
HÄR.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 28 januari 2011 14:27

 


New Kids On The Block stjärnan Joey McIntyre har varnat Justin Bieber om de fallgropar som finns när man uppnår berömmelse i unga år, han berättade att han fick utstå massor av "mörka dagar "efter sitt pojkbands glans dagar.

Joey blev känd när han var tonåring och som den yngsta medlemmen i
popgruppen, och medger att han var i en chock när deras popularitet avtagit. Nu uppmanar han 16-åriga Bieber att omge sig med nära och kära för att stödja honom genom hans "upp-och nedgångar."

McIntyre berättar för Entertainment Tonight, "Jag var inte perfekt. Vi var inte perfekta. Vi har verkligen gjort misstag och det var mörka dagar. Men när du är den största i världen, måste du komma ner till jorden igen. Det som går upp, kommer ner , Oavsett orsak."

"Man lär sig att det finns så mycket mer i livet än att bara sjunga poplåtar och dansar runt scenen,men det tar ett tag. Alla tar sin egen väg och sin egen tid"


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 28 januari 2011 13:33

  

  


Aww så söta!!

 

 

Posted by: Selinah

Av justbieber - 28 januari 2011 13:25

SÅ SNYGG!!!

Posted by: Selinah

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards