Alla inlägg den 27 mars 2011

Av justbieber - 27 mars 2011 23:02


Första saker först. Varför är du tillåter människor så unga som 12 till audition för The X Factor?
Simon Cowell: Jag tror det du ser nu med populariteten av Justin Bieber och även artister som Willow Smith är att du faktiskt kan tävla mot folk som Rihanna, Beyonce, Madonna. Så jag väntar massor av tonåringar att dyka upp och chocka oss i auditions. Jag tror verkligen att det kommer att hända på ett sätt som vi inte har sett förut.

Vi hoppas det! Vilken typ av råd ger du till tonåringar som är audition?Tonåringar som kan vara nervös?
Simon Cowell: På grund av deras ålder de har haft tillgång till Internet. De kan räkna ut vilken typ av artist de vill vara, kan de berätta vem som deras publik ska vara eftersom de har denna fördel. Jag vill bara säga till någon, när de gör en audition,  lyssna inte på din mamma och pappa - gör det du själv vill. Om du har vad som krävs och du är duktig du har en bra chans på den här spelningen.

Och vi skulle tro att valet åldersanpassade sånger är också viktig ...
Simon Cowell: Det är verkligen frustrerande när jag får 14-åringar och de sjunger låtar som är 60 år gammal. Det är deprimerande, du vill att de ska komma in med låtar som är lämpliga för sin publik. Det är därför jag är glad!

Du nämnde Justin Bieber tidigare. Är X-Factor letar efter nästa Justin Bieber?
Simon Cowell: Ja, på slutet är att du ska hitta en artist som kan ha en karriär efter detta. Jag tror att bästa sättet att hitta detta är att du öppnar upp möjligheterna så breda som möjligt, inte ha några begränsningar, vara öppen och har domare med dig, särskilt personer som LA Reid som har erfarenhet av att hitta folk som Justin Bieber och vända dem till stjärnor över hela världen.

Tror du att Justin Bieber har uthållighet? Eller tror du att han kommer att rinna ut i sanden snart?
Simon Cowell: Nej, jag tror han har en lång karriär framför sig. Han har gjort sin egen internet fenomen och byggt upp sina egna fans själv, spelar han musik,  han har en mycket vuxen relation med sin chef Scooter (Braun) ... och när man träffar honom framstår han som en rutinerad chef på unga axlar. Jag tror han är riktigt begåvad.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 27 mars 2011 21:50


Ryan är så bäst haha   


Posted By : Dafina!!

Av justbieber - 27 mars 2011 21:49





I nederländerna på Justins presskonferens fick ett fan komma upp och krama honom, och han hade även sålt platinum där!


Posted by/Nicolina

Av justbieber - 27 mars 2011 20:01

En videoklipp där de pratar bl.a om när Jessie J och Justin Bieber såg varandra.

Vid 02:14 ungefär kommer de att prata om de:





Posted by: Selinah

Av justbieber - 27 mars 2011 18:42

Hejsan!

Just nu finns det inga nyheter så vi tänkte att om ni har några tips på saker vi ska göra på bloggen så kan ni kommentera denna inläggen och säga vad ni tycker vi ska göra bättre eller något annat.

Vill ni t.ex att vi ska ha dagens bild, dagens fråga eller fler omröstningar osv?

 

Kommentera och säg vad ni tycker!

 

 

 

Posted by: Selinah, Nicolina och Dafina

Av justbieber - 27 mars 2011 15:37




Se upp Justin Bieber, kan din tjej vara ute för att pranka dig?

Hollywood Life rapporterar att medan "Wizards of Waverly Place" närmar sig slutet, Enligt uppgift har Gomez undertecknat att hon ska spela huvudrollen i en "alternativ series"(aka dokusåpor) liknande sätt till MTV: s "Punk'd". Men vänta, vi trodde det var JB som var Prankstern!"Det är i princip som Ashton Kutcher gamla visa," Punk'd ", men med Disney människorna" säger en källa säger. "Selena har jätte kul. Hon är en knasboll innerst inne" Disney har ännu inte bekräftat nyheten, men Zoo Productions, företaget bakom showen, sade att "de inte kunde prata om det just nu." Vi är säkra på Disney inte vill låta sina18-åriga Golden Girl riktigt ännu, vi tror att de har något på gång för stjärnan.

Det är fortfarande osäkert om detta är samma "Punk'd" väckelse som Biebs sades ha arbetat med tidigare. Det var tidigare rapporterat att Bieber hade tryckt som värd för en MTV förnyelse för serien. Kan det vara så att Gomez och hennes pojke kommer gå head to head i konkurrerande program? Eller har ryktas projektet landade i händerna Disney istället?


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 27 mars 2011 15:36


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 27 mars 2011 15:33


Guns N 'Roses basisten Duff McKagan tycker att Justin Bieber är en "rocker" och han blev imponerad av den 17-åriga stjärnan när han såg honom uppträda live.

Han sa: "Vet du vad? Justin är en rocker. Man, han sjunger faktiskt på sina spelningar, och bandet är ett riktigt band, och han spelar trummor och han är f ***ing bra. Justin Bieber är en rocker det är säkert. "

The Velvet Revolver stjärnan upptäckte Justins musik genom hans två döttrar, 13-åriga Grace och 10-åriga Mae Marie - hans barn med sin hustru, baddräkt designern Susan Holmes. 

Och 47-årige rockstjärnan - som var ökänd för sitt hårda festande och dryck och droger innan han blev nykter - har avslöjat att han är glad över för att gå och titta på hans barns favorit popstjärna med dem. 

Han la till NME: "Grace är 13 och hon hittar nya coola saker och hon är besatt i Justin Bieber. Och jag tar dem till varje spelning de vill gå till. Justin Bieber konsert - bra. Jonas Brothers, Taylor Swift.


Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards