Alla inlägg den 4 mars 2011

Av justbieber - 4 mars 2011 22:54



Flytta på er pingviner, Buh-bye, Michael Moore! Justin Bieber är på väg till #1!

Justin Bieber: Never Say Never har redan räknats dragit in $ 63.300.218 och i och  med det landar det en plats som den tredje mest inkomstbringande dokumentär film genom tiderna!

Om Biebs kan hålla upp det, kunde han #1. Han kommer att behöva överträffa$ 77.000.000 till att slå March of the Penguins, som är # 2, men han kommer att behöva över $120 miljoner slå ut Michael Moore's Fahrenheit 9 / 11.

Lycka till, Justin! Låter som du kan klara av pingvinerna. Kan vara lite svårare att slå ut Michael, men det är möjlig...

-PerezHilton.com


Posted By'/Nicolina

Av justbieber - 4 mars 2011 22:53


Hihi, som de sa för ett tag sedan : Fansen kommer börja gå med gylfen öppen för att Justin gör det!

Fast hon har kanske ändå glömt:)


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 4 mars 2011 20:22

      


Justin twittrade denna videon: http://www.twitvid.com/7UEFZ

 


Posted by: Selinah

Av justbieber - 4 mars 2011 17:43




Posted by: Selinah

Av justbieber - 4 mars 2011 16:42

  




Posted by: Selinah

Av justbieber - 4 mars 2011 16:20

Justin Bieber har blivit så populär att han äntligen kan bort Miley Cyrus frånhennes tonårs drottnings position. Vid Oscar festen som Vanity Fair hade, så hade nog nästa alla där sett Justins film Never Say Never, och dem älskade den. Det pratades om att filmen skulle få en oscar nästa år.

Så här har Justin och Jon Mchu twittrat om det.



Här är sidan som dem länkat om du vill kolla in.
http://bit.ly/eWNIKk


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 4 mars 2011 16:17

Kate



Tonårs idolen Justin Bieber kommer att skyddas med 20 säkerhetsvakter i Dublin nästa vecka eftersom de fruktar ett angrepp av galna fans. Den kanadensiska idolen kommer att framföra två shower på 02 arenan, som sålde slut på ett rekordartad tre minuter förra året. 
Nu är de oroliga att hans hängivna fans kommer förfölja varje steg han tar så de har sett till att en armé av personal är där för att skydda honom. 
Ett team av säkerhetsmän kommer att vara på ständig beredskap vid hans hotell, omklädningsrum och även på flygplatsen för att hålla ett konstant öga på honom. 
En insider avslöjade i natt: "Vi har aldrig sett något liknande! Bieber feber kommer att greppa Dublin och det finns redan hundratals tjejer som har planer på att förförja honom.. På andra destinationer har det förekommit incidenter av unga flickor gömmer sig i hotellets toaletter, de gör att för att att komma in i hans privata kvarter och de till och med ligger ner i mitten av vägen för att få bilen att stanna." 

"Det har varit en hel del nätverkande mellan hans irländska fans på internet om hur de ska ordna att hitta honom och komma så nära honom som möjligt."
Det har även bokats tre hotellrum på tre olika hotell under falska namn i ett försök att hålla hans vistelseort hemlig. Justin har sagt "Kom igen folk ... Jag vill kunna träffa mina fans, men om du är alla pushar på kommer säkerhetsvakterna inte låta mig träffa er. Låt oss hålla det säkert och ha roligt."


Posted By/Nicolina


Av justbieber - 4 mars 2011 16:16

Kategori: Fans



Visst gjorde Esperanza Spalding Grammy historia när hon var den första jazzartist att någonsin vinna Best New Artist Award, men det var inte det som gjorde rubriker musikens största natt. Vad gjorde de då? Jo, det faktum att hon slog Justin Bieber.

Efter Spalding namn roppades upp, gick JB fans sina till attack. De hackade in i hennes wikipedia-sida och deras tweets om henne var allt ifrån trevliga. Här är ett exempel: "? @espespalding kunde du sälja ut 86 shower på 2 dagar? Var någon avdina album Toppen av Billboard 200? NEJ, SÅ SÄTT DIG NER!.."

Spalding dök upp på "The View" onsdag 2 mars, där damerna frågade om hon hade sett eller hört motreaktionen från Biebers fans. "Nej, det gjorde jag gjorde jag inte. Vi åkte till Japan och jag hörde om det från vänner där, jag hade inte sett eller hört det innan" säger hon. "Det var så mycket andra saker som hände Grammys. Justin Bieber och jag var inte de enda där."

vad som pågick i hennes huvud när hon väntade hennes namn att roppas upp? "jag väntade faktiskt inte mitt namn. Jag trodde inte det skulle vara mitt. jag blev helt chockad," säger Spalding

Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards