Alla inlägg den 12 mars 2011

Av justbieber - 12 mars 2011 19:08




Hejsan!


Vill bara meddela att det inte finns några nyheter i Bieber världen.

Men så fort vi ser nåt så uppdaterar vi:)


Ha en underbar helg//Nicolina


Ps:Glöm inte att kommentera:)


Av justbieber - 12 mars 2011 18:16

  


Det sägs att Selena Gomez var livrädd för Beliebers efter att ha fått online dödshot från avunsjuka belibers, efter att hennes förhållande med Justin blev officiellt.

 En källa säger till star magazin: " Selena är livrädd. Hon är bara ung och när hon ser saker skrivet till/om henne, blir hon självklart rädd, men Justin försöker lugna henne. Men vad kan han egenkligen göra..? "

Sen sa Selena att hennes nya låt " Who says " adresserar de hot som hon får gå igenom, genom twitter & facebook. Förra veckan berättade hon för Ryan Seacrest på hans radio show: " Inom den här världen, finns det bara en sån enkel tillgång till folks känslor för låten är en sån bra budskap till mina fans, och den berörde mig verkligen när jag hörde den. I grunden är den till hatare, de är till de människor som försöker ta dig ner ".
Posted by: Selinah
Av justbieber - 12 mars 2011 18:14

  


Justin Bieber är på världsturné, men det stoppar inte honom från att umgås med flickvännen Selena.

Enligt rapporter har Justin suttit och pratat i telefon med flickvännen Selena Gomez hela tiden. Tydliga tjänstesäkerhet på mötesplatsen har blivit tillsagda att inte avbryta Justin medan han är i samtal med Selena.

Förutom att ringa henne och smsa henne hela tiden, så slösade Justin massa pengar på ett täckt diamanthalsband till Selena, som han hade levererat till henne.




Posted by: Selinah

Av justbieber - 12 mars 2011 18:11

  


Barn cancerpatienter ett Merseyside sjukhus har fått besök av Justin Bieber.

Liverpool Alder Hey barnsjukhuset sa att Mr Bieber spenderat ungefär en timme onkologin avdelningen, och pratat med unga patienter.

En sjukhus talesman sade att besöket hade väckt humöret avdelningen där barnen genomgår kemoterapi.

Talesmannen sa:
"När människor som Justin Bieber tar sig tid att komma och besöka våra patienter ger det dem ett stort uppsving och det verkligen piggar upp alla. Patienter i onkologi avdelningen genomgår svåra behandlingar och du kan faktisktse i barnens ögon vilken skillnad det är att ha en besökare som de beundrar från en värld av underhållning eller sport."

Justin pratade med patienterna och skrev sin autograf.

 

 

 

 

Posted by: Selinah

Av justbieber - 12 mars 2011 18:08

  


Justin Bieber såg fram emot några dagars ledighet innan konserten i Liverpool.
Men detta satte fansen stopp för.
Nu riskerar den unga stjärnan att åtalas för anstiftan till upplopp.

I dag, fredag, uppträder 17-åriga Justin Bieber på Echo Arena i Liverpool. Men vägen dit har inte varit problemfri. Bieber åkte till staden några dagar före konserten för att vila upp sig och upptäcka lokala sevärdheter. Men sångarens planer blev avbrutna när horder av fans samlades utanför hans hotell för att få en glimt av sin idol.

Scenerna med de skrikande fansen jämfördes snabbt med den hajp som en gång orsakades av The Beatles. Flera vägar stängdes av och polis kallades till platsen eftersom de fruktade upplopp. När Bieber gick ut på balkongen för att vinka till fansen försökte en tjej klättra upp till honom, och blev därmed arresterad. Några timmar senare lyckades Bieber förhandla med polisen om att inte lämna hotellet eftersom han då kunde arresteras för ”anstiftan av upplopp”. Bieber blev därmed fast i sin lyxsvit och använde sig av twitter för att kommunicera med sina fans.

– Det här är galet! Det är tusentals människor där ute. Jag älskar alla men ska försöka sova. Sluta skrik, snälla, skreva han.

- Aftonbladet

 

 

 

Posted by: Selinah

Av justbieber - 12 mars 2011 18:04





Posted by: Selinah

Av justbieber - 12 mars 2011 15:21

Förra omröstningen gick jättebra!

Nu har vi gjort en ny, den ligger på vänstra kanten under "Presentation'en", rösta gärna!





Posted by: Selinah

Av justbieber - 12 mars 2011 14:27


Världen är fortfarande i chock efter nyheten om 8,9-Jordskalvet som drabbade Japan igår, fredag ,11 mars.

Den förödande jordbävningen ledde till en 10-meter eller 32 fot tsunami som nu hotar Stillahavsområdet och kustområden inklusive Hawaii och västkusten i USA. Kändisar har tagit till Twitter för att dela sin kärlek och stöd till dem som berörs av nyheten. Justin Bieber twittrade "Japan är en av mina favoritplatser på jorden. ... Det är en otrolig kultur med fantastiska människor. Mina böner går till dem. Vi behöver alla hjälpa till. " Sedan tillade han," # prayforjapan.

"Jag skickar mina tankar och böner och kärlek till dem i Japan som är utsatta för ont,"
twittradeTaylor Swift.

Pop Princessan Katy Perry hade en liknande känsla, och skrev, "Min böner går till alla som drabbas av katastrofen i Japan. # Prayforjapan. "

Selena Gomez, som just var i landet, tog till Facebook för att uttrycka sin oro. "Wow, jag vet inte ens vad jag ska säga, Japan. Jag var just där och du var alltid så fantastisk för mig ", skrev hon. "Jag sänder all min kärlek, böner och stöd."


Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards