Alla inlägg den 15 mars 2011

Av justbieber - 15 mars 2011 22:31

t


 Slutligen bekräftade den vackra och begåvade tonårs drottningen, Selena Gomez, hennes förhållande med Justin. Hon talade ganska öppet om sitt förhållande med honom i en intervju, som hon gav Z100 förra veckan, och även kommenterade det överdrivna hatet från vissa Bieber fans.


"Det är svårt," sade hon om haters som konsekvent har förolämpat henne nyligen. "Det gör ont, det gör det verkligen. Jag tycker inte att jag gör något fel. Jag har varit bästa vän med honom under mycket lång tid. Det sårar mina känslor mycket men jag försöker att inte fokusera på det. Jag har en stark familj och stora fans. "

Lyckligtvis förstår Selena hur det är att vara i fansens position och tar alla hatiska kommentarer med en nypa salt, och säger, "Men jag måste hålla med dem ibland. Jag älskade Jesse McCartney. Jag var besatt av honom. Han dejtade Katie Cassidy när han var 16 eller 17. Jag hatade henne, absolut hatade henne. Jag var förödmjukad att han var med Katie och jag ville vara med honom. Han var min skärmsläckare! Jag gjorde nyss en film med Katie Cassidy och hon var den trevligaste personen någonsin. "
-bheiress


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 15 mars 2011 22:29



Kära Justin Bieber: nu kan vara dags att börja skita i klass. För att nummer ett: tjejer älskar en rebell. Nummer 2: vi kommer aldrig, aldrig, aldrig vilja få i uppdrag att skriva en berättelse om att du läcker ett sex tape - du vet, ungefär som den du just nu ser som din mentor, Usher.

TMZ rapporterar att ett sex tape featuring Usher och hans ex-fru Tameka Foster för närvarande säljs. Återigen Biebz: Gör inte som Donny inte gör. Team Usher har inte medgivit att sex tapet finns, men, de har inte precis förnekat det heller.

Enligt TMZ, har källor nära den omtalade sagt att bandet kunde ha stulits från sångerskan bil under ett December 2009 inbrott. Den händelsen förlorade Usher hela $ 1.000.000 US i smycken och elektronik - och kanske vi är avtrubbade, men på något sätt ha $ 1.000.000 i juveler i bilen verkar konstigare än en pop-stjärnas sex-tape skandal.

Usher har ännu inte kommenterat situationen, men Foster, som har två barn med den utövande, uttryckte sin chock i ett uttalande, och nekar till att ha inblandning i läckan. "Skulle jag bestraffa med att lägga ut ett sex tape ? Absolut inte," sade hon i ett uttalande som erhålls genom TMZ. "Jag är en mamma och en entreprenör. Sex filmer eller pornografi ska inte vara mitt körfält. Jag har ingen önskan om att ses på det sättet.
-Dose.ca


Posted by/Nicolina

Av justbieber - 15 mars 2011 22:27









Hundratals skrikande fans kom ner på Metroradios Arena i Newcastle igår, svingandes med hemgjorda affischer och en galen mängd Justin Bieber merchandise.

Flickorna började anlända vid 03:00 (Holy Shit! Det enda på jorden vi kommer ur sängen för klockan 3 på natten är på en helgdag. Såvida vi inte kommer till flygplatsen, kan ingenting locka oss bort från vår mysiga slummer)

Och i mitten eftermiddagen var det ren pandemonium. Tack och lov, till skillnad från föregående dag i Liverpool, där en ung flicka fördes till sjukhus efter att ha fallit när publiken blev för bild vild, har dessa Beliebers lyckades hålla kaoset till ett minimum innan Justin anlände för att prestera på gårdagens spelning.
-bigpictures


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 15 mars 2011 22:25

Kategori:





Posted By/Nicolina

Av justbieber - 15 mars 2011 22:24

Kategori: Pr


Ett par
sneakers som Justin Bieber hade på sig på en konsert visades i måndags på Torontos Bata Shoe Museum.

De slitna Supra Skytops sneakersen gick med i museets samling av kändis skor, som omfattar också skor av John Lennon, Terry Fox och Marilyn Monroe.


Posted By/nicolina

Av justbieber - 15 mars 2011 22:23

 
Som ni redan har hört -  när Justin bodde på Hard Days Night Hotel i Liverpool i förra veckan, i Sir Paul McCartney sviten, bröt sig två tjejer utklädda till städare in och började fota sig med Justins personliga ägodelar, men påkoms sedan av någon medlem i Justins team.

Efter detta ska Justin blivit rädd och irriterad, och sovit i sin turnébuss den kvällen. Biebs hade hyrt hela 5:e våningen i hotellet och betalade 750 pounds per natt för sviten, men ändå kunde han inte det få privatliv han förtjänar. Sviten var dekorerad i minnen från 60-talet och är riktigt läckra och roliga.

Dessutom, går rykten om att Justin inte kunde hänga på tjusiga matställen i Liverpool - Istället hämtade han ut snabbmat och åt gröt till frukost.

Snacka om att fansen verkligen gick över gränsen?
-Heiress


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 15 mars 2011 20:30

  

       





Posted by: Selinah

Av justbieber - 15 mars 2011 20:27

  





Posted by: Selinah

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards