Alla inlägg den 22 februari 2011

Av justbieber - 22 februari 2011 20:31


Creds.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 22 februari 2011 20:31


Lite old news nuva, men flera läsare har sagt att de har hittat JB tröjor - på barnavdelninge - på hm.  Denna tröja köpte en läsare vid namn Shahi för endast 99:- ! Dock har jag hört att de är slut på många ställen, men spring o checka:)


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 22 februari 2011 20:29


Steve Stoute, ad man, Brand Manager och marknadsförings chef, har precis gått ut genom Sunday's New York Times med en helsidesannons i stil delen och gav Grammy Awards ett kok stryk, enligt MTV.

Stoute hade kallat Grammy Awards, dess moderbolags organisation, National Academy of Recording Arts och Sciences (NARAS), och dess ordförande, Neil Portnow och sade: " Awards Showen har blivit en serie av hyckleri och motsägelser", och frågar, "Hur kommer det sig att Justin Bieber, en artist som definierar vad det innebär att vara en modern artist, inte vann Best New Artist?"

Stoute har dragit fast stridslinjerna i sanden och det finns människor i kö på båda sidor. Medan vissa delar hans uppfattning att "Grammy Awards klart har förlorat kontakten med samtida populärkultur," medan andra bara säger att Stroute försöker få sitt eget namn populärt genom att ta upp detta.

Oavsett vilken sida du är med, är en sak samma - folket bakom Grammys tyckte Justin var bra nog för att uppträfa, men inte tillräckligt bra för en utmärkelse. Om Esperanza Spalding hade vad som krävdes för att fånga Best New Artist Award, varför var inte hon där uppe utför? Möjligen för att producenterna visste att Justin skulle ta in en större publik? Om så är fallet så tror jag Stoute har en poäng med sin anklagelse om hyckleri.
-Bsckids.com



Posted By/Nicolina

Av justbieber - 22 februari 2011 19:20

                      


Som ni ser är det bilder som har tagits nyss.

Eftersom man ser hans nya frisyr.   


Posted By:Dafina



Av justbieber - 22 februari 2011 19:13

  


Justin Bieber ligger 1 på Posh24.com   


Posted By:Dafina

Av justbieber - 22 februari 2011 19:07

 


  


Nu får Justin Bieber sin egen identiska vax docka som kommer stå på ett av de kända muséerna som heter Madame Tussauds. Där kommer hans identiska vax docka stå med resten av världens Superstjärnor! Bieber vax dockan planeras att ställas ut för första gången vid nästa månad!   


Posted By:Dafina

Av justbieber - 22 februari 2011 16:09


Enligt en källa sa Justin : "I just wanted a kind of a change, i had it for like 3 and a half years, it was always in my eyes, i just wanted to get rid of it." om sitt hår.


Några läsare reagerade starkt på att vi "inte visste att Justin klippt sig", med tanke på förra inlägget. Och SJÄLVKLART visste vi det. Men eftersom Justin körde ett lite busigt tweet och lät som om han inte klippt sig ännu, körde vi oxå med det, haha  

Vad tycker ni alla då? Själv sitter jag här och hyperventilerar samtidigt som jag försöker svara på en massa läsares frågor om frisyren.
Posted By/Nicolina

Av justbieber - 22 februari 2011 16:08








Efter:












I TMZ Live igår sa Justin att den riktiga klippningen var gjord utav sin vanliga frisör Vanessa (inte av Gary, på bilderna ovan). Han sa att han var lite nervös över klippningen, men han ville "ändra på det" och tyckte det var en "vuxen stil".


Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards