Alla inlägg den 8 februari 2011

Av justbieber - 8 februari 2011 20:15






En annan bekräftelse på att Justin Bieber och Selena Gomez är ett par, denna gång på piren i Santa Monica tillsammans. Dags att lämna dem ifred? 

Justin Bieber och Selena Gomez sågs gå på piren i Santa Monica på Super Bowl söndag 6 februari 2011, och MTV News är en av de första att rapportera det. Olyckligtvis för paret att de setts av fotografer och efter att omfamnar fångades av stillbildskameror föstes de iväg till ett fordon, och körde iväg. 

En videokamera följde dem när de gick till fordonet men källan (som vi här på JDB skriver från) får inte länka till det klippet här av två anledningar: 1) De verkade inte vilja bli filmade så vi får respektera det och 2) det ganska tråkigt faktiskt, att  de helt enkelt går normalt till en SUV och hoppar in. Men tråkigt eller inte, det är klart de är ett par, och som verkar relevanta för hans fans.

I artikeln står det också att Justin Bieber hittar tid för Selena men det verkar inte som om han har mycket tid för sex. Och trots alla troliga bevis på att de är ett par har ingen av dem verkligen erkänt och sagt "Ja, vi är ett par", jag tror att det är den bekräftelsen alla beliebers vill ha.



Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 februari 2011 20:14

 

Tonårsstjärnan Justin Bieber är redo att för första gången ställa sig på scen den 53: e Grammy Awards. Han kommer uppträda med hans mentor och Jaden Smith. Och inte bara det, Justin lovade också hans fans att hans framträdande  Grammy Awards kommer att vara full av överraskningar och kanske kommer det yttligare atrister med upp på scenen! Den16-år gamla sångaren är nominerad till Best new artist och Best pop vocal album för hans album "My World 2.0" och han är väldigt glad att hans hårda arbete har lönat sig!


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 februari 2011 20:03

  


Imorgon den 9/2 2011 ska Justin Bieber besöka EllenDeGenres show igen. Och när det kommer visas i Sveriger vet vi inte än, men vi meddelar direkt när vi vet!:)




Posted by: Selinah

Av justbieber - 8 februari 2011 19:59

  


Det går ett rykte om att Justins pappa Lord Bieber ska släppa ett rapalbum, men vi får vänta och se!

 

 

 

Posted by: Selinah

Av justbieber - 8 februari 2011 17:43

            Så söta de är<3


posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 februari 2011 17:40

  När Justin och Selena sågs på Santa Monica Pier den 6 feb säger ögonvittnen till HollywoodLife.com att Justin Bieber var den perfekte gentlemannen mot Selena Gomez, han bar till och med hennes jacka! Detta är nästan för söt för att vara sant! Justin Bieber och Selena Gomez fick världen åter på nytt att undra om de är ett pat genom att hålla varandra händerna och kyssas när det var på en date i  Santa Monica. 

"Selena beställde en chokladglass i en strut" berättar ett ögonvittne på Soda Jerks - ett litet café på Pieren - "Hon försökte betala med sitt kreditkort, men Justin tog ut det ur hennes hand och gav fram sitt kort istället!" Justin betlade Selenas glass som konstade $ 2,00, men Justin själv beställde inget! "De var ganska tysta. Ärligt talat,så verkade de som väldigt vanliga människor."


Men när de hängde på den poppulära turistorten sågs de inte spela några spel eller liknande utan de tillbringade all sin tid gående längst strandpromenaden. En stor skara människor sammlades runt dem när de gick bort från stranden! "Det var jätte många som viskade och tog kort med deras mobiler" tillade källan.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 februari 2011 17:39

Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 februari 2011 17:36


Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards