Alla inlägg den 1 februari 2011

Av justbieber - 1 februari 2011 19:40



 

Christina Milian och The-Dream planerar skilsmässa, det är inte nyheter, men vad som är nytt är att Justin Biebers namn har dragits in i det!

Justins berömda hit "Baby" har förts in i mixen efter det konstaterades att producenten The-Dream hade samtyckt till att betala Milian en massiv summa som inkluderade 10% av intäkterna av låten som producent. The-Dream var också co-skriven till låten, rapporterar TMZ.


The-Dream har nu lämnats rasande eftersom Milian är efter mer ekonomiskt stöd och ber om en större bit av Justins hit. Milian försöker omförhandla, The-Dream försöker nu att stoppa betalningar till henne. Tja, han var i alla fall otrogen mot Milian när hon var höggravid med baby Violet. Tycker inte ni han kan betala då?


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 19:02

 

För Justin Bieber fans är tanken på deras favorit stjärna i en långfilm en dröm. Och för icke-fansen där ute som undrar varför och hur den kommande filmen "Never Say Never" kom på tanke, förstår regissören Jon Chu. Han förklarade nyligen att MTV News varför han bestämde sig för att gå med i projekt.

"Vem skulle säga nej till att göra en Justin Bieber film i 3-D? Paramount Pictures ville göra den här filmen, de ringde upp mig och sade: `Vad vet du om Justin Bieber?´"


Chu fortsatte med att säga att han tyckte att Justins historia är viktig att berätta - en som kan inspirera barn att skapa sig en liknande väg.

"Särskilt för denna generation av barn, [det är viktigt att visa] att de kan göra det på egen hand utan ett stort företag," Chu lade till: "Jag tyckte det var ett spännande sätt att berätta dem: genom Justins musik."


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 19:00



Igår stod många fans och väntade i kylan i 10 timmar för att få en glimt av Justin påvag till David Letterman showen.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 17:02

  FBI chefen Robert Mueller har avslöjat bara en av många saker om dagenssamhälle som bekymrar honom - Justin Bieber's hår. The New York Postrapporterade att Mueller pratade om de utmaningar FBI står inför på grund av den nya tekniken om att YouTube nu laddar 35 timmar med nya videor per minut.

"De flesta av dem... har något med Justin Bieber's namn att göra. Vid min ålder, måste jag få undra: Vem sjutton är den här killen, och varför kan inte han ha en frisyr?"


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 16:59

 

Om du någonsin vill uppleva hur det är att leva som Justin Bieber, så får du snart den chansen...

Enligt rapporter är den 16-åriga sångaren med i ett arbete där han, med ett par spelkonsol företag, försöker att skapa ett karaoke-liknande spel där, "användare kan låtsas att de är Justin och ska fullgöra olika uppgifter och olika nivåer."


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 15:29

  Hör upp, Justin Bieber fans, eftersom "Baby" sångaren har något att berätta om hans relation med magi på Waverly Place stjärnan Selena Gomez och du behöver all din slutledningsförmåga att tolka vad han har att säga.

Bieber, 16, ringde in till Ryan Seacrest's KIIS-FM radioprogram i morse för att diskutera bland annat hans senaste film datum med Gomez, 18. Seacrest frågade vad han ska säga sina lyssnare om hans relation med SelGo erbjöd Bieber kryptiskt,

"Säg bara att hon är en av mina bästa vänner."

En säker, skandal utan påstående, att vara säker. Men det blev intressant när Seacrest grävde lite djupare och frågade vilken film de tog in tillsammans. Enligt Bieber,

"Vi såg No Strings Attached".

No Strings Attached, naturligtvis, är den nyligen lanserade romantisk komedi featuring Natalie Portman och Ashton Kutcher som två vänner som försöker hålla sin sexuella relation strikt fysiska.

Hmm, vem skulle inte vilja vara en fluga på väggen för Justin och Selena's post-film konversation?


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 15:27


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 februari 2011 15:25

   
Bilden är från hans kommande episod i CSI! Han ser lite farlig ut ,hahah men spännande<3



Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards