Alla inlägg den 1 april 2011

Av justbieber - 1 april 2011 13:39



Picture: Justin Bieber set to join Michelle McManus as co-host of STV's 'The Hour'

Pop idolerna Justin Bieber och Michelle McManus skulle göra en härlig par Bild: © STV

Justin Bieber kommer till Skottland trots allt, men det är inte som en del av hans världsturné. 

Justin är inställd på att komma till Glasgow för en extra speciell sak: han kommer att vara gäst presentatör på STV:s egna "The Hour". 

Justin kommer att gå ihop med Skottlands alldeles egna Pop Idol, Michelle McManus, värd för den populära tidningen "Show".

Michelle sa: "Jag är definitvt ett Justin Bieber fan, totalt en Belieber. När jag hörde om detta blev jag så upphetsad. Det har föreslagits att vi ska göra en duett i slutet av showen, så Never Say Never. "

Skotiska Justin fans var besviken när han dissade deras land under sin världsturné.

Nu så ska Bieber försöka planera att ge nåt till hans skotiska fans, genom att vara värd istället för Stephen Jardine, som presentatör av den mycket omtyckta STV show.

En källa säger: "Justin älskar att pröva ¨på nya saker. Och efter hans framgångar i Comic Relief Smithy skådespel, tycker han att The Hour kan vara den perfekta plattformen att utöva sitt live presenterar kunskaper. Rykten säger att han kommer vara värd för årets MTV EMAS.

"Han har tittat på olika program av föreställningen och tror att han kan ha mycket roligt med Michelle."

Showen väntas att hända någon gång i April.


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 13:36

  

Är det här avundsjuka från Miley Cyrus sida? Det är lite svårt att tro när det kommer från någon som har precis allt! Miley delade nämligen ut en verbal smäll till stjärnor som Rebecka Black och sin kompis Justin Bieber igår när hon sa att hon tycker att de här Youtube-stjärnorna har det för lätt för sig!

Hon sa: "Det borde vara svårare att vara artist, du ska inte bara kunna lägga upp en låt på YouTube och sedan få en hel turné!" Aj! Miley poänterade också att hon aldrig läppsynkar när hon sjunger live. Herregud Miley, vad är grejen med den här nya elaka sidan!?


-posh24




Posted by: Selinah

Av justbieber - 1 april 2011 13:30

   


För er som fortfarande trodde att ni hade en chans på Justin Bieber har vi dåliga nyheter! Selena Gomez har verkligen stulit hela hans hjärta! De här nyheterna kom precis in från en exklusiv källa, kom ihåg att det var här du läste det först! Selena och Justin gifte sig och hade ett bröllop i sann Las Vegas-stil i Sin City igårkväll!

Vi vet vad du tänker, de är båda för unga för att gifta sig, men kom ihåg att de båda kommer från väldigt konservativa och traditionella familjer så det är inte helt galet och båda har den lagliga åldern inne. ...Wow, det var verkligen en chock! Vi antar att vi ska säga grattis nu!?!
 
 
-posh24
 
 
 
 
Posted by: Selinah
Av justbieber - 1 april 2011 13:15

 


När Justin var på den belgiska presskonferensen så berättade han detta: "Jag gillar alla tjejer .. Jag tycker att det är alla som du omger dig med, det handlar om de människor som hjälper dig att växa upp och hjälper dig att bli en god människa.

"Jag tror att så länge du har bra människor omkring dig och alltid har bra moral och vet vad som är fel och vet dina gränser. Så tror jag att det bara handlar om att ha kul då och inte ta sig själv på för stort allvar. "


 

Posted by: Selinah


Av justbieber - 1 april 2011 13:04

Några läsare kommenterade och skrev om det var sant att Justin var i Stockholm. Nej det var han inte, det var bara ett aprilskämt. Han är i Danmark just nu och ska ha konsert där ikväll. :)




Posted by: Selinah

Av justbieber - 1 april 2011 12:00


Ingen bild

mia

Torsdag 31 mars 21:47

Ska du nån gång komma till sverige// göteborg:D och ha en konsert?






Hej Mia.

Just nu så har de inte sagt om Justin ska komma till Sverige och det står inte med på hans tour lista.

Men vi får hoppas att han kommer!




Posted by: Selinah

Av justbieber - 1 april 2011 11:54

Nu har alla norska och svenska belieber börjat tweeta #BieberToSwedenAndNorway. Alla ni som har twitter gå och tweeta #BieberToSwedenAndNorway så att den blir TT, kanske ser Justin det och kommer till Sverige och Norge.

Ni kan också signera detta >> http://twitition.com/ypcnq/  << det är en svensk belieber som har startat den men det är bara ungefär 100 personer som har signerat, så gå in i twitter och signera den så det blir många som håller med!


Gå in i twitter och gör det nu, kanske Justin ser det och kommer hit! :D

 

 

 

 

Posted by: Selinah

Av justbieber - 1 april 2011 11:51

Haha så söt!!




Posted by: Selinah

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011
>>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards