Alla inlägg den 1 april 2011

Av justbieber - 1 april 2011 16:10

       




Posted by: Selinah

Av justbieber - 1 april 2011 15:52




  Tydligen ska Justin ha varit med på en intervju på E! som visades på tv inatt, och han ska ha sagt något i stil med, "Jag kan sitta i timmar på nätterna och kolla på disney channel på turnérna då jag inte får se Selena i verkligheten" Och han ska även ha berättat att han krävde Disney Channel på TV:n på turnéerna...


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 15:51

 


Selena Gomez och Justin Bieber älskar att lura människor. Åtminstone är det är vad det verkar som, baserat på den nya informationen som har kommit ut om de två kärleks fåglarna nyligen.

Justin Bieber prankade nyligen sin kollega och turné kompis Willow Smith under sitt framträdande. Han sprang ut på scenen och började banka en ko klocka när hon försökte sjunga sin sång.
Smith lovade hämnd mot Bieber i framtiden.

Selena Gomez har nu ryktas att få sin egen Prank Show å Disney. Tydligen är förutsättningen av showen att denkommer att vara någonting i stil med Punk'd. 

Men i  denna version, kommer Gomez bara att pranka Disney stjärnor. Det har inte varit någon bekräftelse om denna nya show ännu, och den har bara rapporterats av kvällstidningarna och kan därför bara vara ett rykte.

Men om det är sant, låter det som det kommer att bli en fantastisk show. Kanske anledningen till att Justin Bieber och Selena Gomez träffades i första hand var deras kärlek till att förödmjuka andra människor offentligt. Hur sött.
-MetroWNY.com


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 15:50






posted by/nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 15:49



Justin Bieber var med på omslaget till tidningen The Big Issue i Storbritannien upplaga 937.

Intervjun gavs innan turnèn My World startade, då Justin sa till tidningen att han precis träffat Craig David på Brit Awards och skulle göra en låt tillsammans. Kom ihåg att Craig David nyligen gjorde ett överraskande framträdande på My World Tour i London. I intervjun berättar han även lite om hur det var att upptäcktas via YouTube:
"Till en början hade 100 visningar vilket inte var mycket, men det var en massa människor för mig då. Sedan kom 500 och det bara fortsatte att växa mer och mer. Så jag fortsatte att ladda upp mer och mer videos. Så småningom nådde jag en punkt där jag stod med tusentals tittare innan jag blev sedan signad."

 

- JBieber

posted by/nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 15:47



Victoria Beckham's ofödda dotter har redan en lång lista med möjliga namn och nu har hennes bror Romeo kommit med en annat, Justine beiber Beckham. Han är ett stort fan av popsensationen, och har sagt till sin pappa David Beckham att han gärna vill att hans syster ska bli döpt efter sångaren.


Beckham var gäst på Jimmy Kimmels talk show och sa att sonen Romeo vill hedra sin idol med namnet. Fotbollsspelare berättade för Jimmy att han och Victoria har ett par namn i åtanke för sin dotter, som Victoria väntas föda i sommar.


"När vi talade om att att det var en pojke, sa min mellanson Romeo: 'Vad sägs om Justin Bieber som namn? Justin Bieber Beckham?" Men nu när vet vi att det är en flicka, sade han: "Ja, vad sägs om Justine Bieber Beckham?", sa fotbollsspelaren. Han sade även att Romeo, som är åtta, och hans sex-årige bror Cruz är stora fans av popstjärnan och hade träffat honom på hans konsert.

- Mid-day.com


Posted by/nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 15:46



Ett fan twittrade till Justin och frågade om han skulle göra en duett med Rebecca Black, men Justin svarade att hon inte skulle oroa sig, för det skulle aldrig ske.


Posted by/nicolina

Av justbieber - 1 april 2011 13:42

Posted By/Nicolina

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011
>>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards