Alla inlägg den 8 april 2011

Av justbieber - 8 april 2011 17:35

Sevärd intervju!!





Posted by: Selinah

Av justbieber - 8 april 2011 17:32

 



Posted by: Selinah

Av justbieber - 8 april 2011 14:37



P

- Aftonbladet

 Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 april 2011 14:35




Justin Bieber och Rebecca Black har hedrats med nomineringar till MTV "O" Awards, tillsammans med Lady Gaga, Nicki Minaj, 50 Cent, Willow Smith, och Katy Perry. Ironiskt nog Teen Dream och hans nummer ett belieber, Rebecca Black, var nominerade till "O" Awards, medan hans flickvän, "Wizards of Waverly Place stjärna, och de senaste "Dancing with the stars" gästartist Selena Gomez inte är nomineras. För dem som aldrig hört talas om "O" Awards, de är en "fest av digital musik." För att ytterligare förtydliga, digital musik definieras som "Alla dessa fantstiska saker vi lyssnar på online" På något sätt har MTV hållit statistik över och sammanställt en lista över all musik som finns på Internet, och skapat ett "O" Awards för att ge atristerna den uppmäksamhet som de förtjänar. De nästan oräkneliga priskategorierna som tillexempel: bästa Innovativa Music Video, Most followed Artist on Twitter, och naturligtvis, Favorit animerade GIF-vad nu det betyder.


MTV "O" Awards kommer att hedra fans samt artisterna De idoliserar med en kategori som heter Best Fan Forum. Och varför inte? Alla dessa sanna beliebers och Little Monsters ägnar sina liv åt Justin Bieber och Lady Gaga. Varför skulle de inte hedras för det? På tal om fans kommer vinnarna i alla kategorier väljas av fans som kommer att avge sina röster på nätet via sociala medier. Resultaten kommer att sändas live i en timslång webbsändning på MTV hemsida och mobila apps 28 april. Ironiskt nog, Justin Bieber och hans blivande duettpartner, Rebecca Black kommer att tävla mot varandra för "O" i Favorit Animerade GIF kategorin. Den Biebs är också nominerad i Best Fan Forum kategori. Så där har du det. Glöm inte att rösta!
Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 april 2011 14:35

Kategori: Jelena

 



US Magazine rapporter har medelat att Justin Bieber och Selena Gomez har beslutat att "bryta upp" deras romans.

The National Enquirer har hävdat att Gomez har dumpat Justin efter att han påståtts skicka sms till ex-kärleken, Jasmine Villegas.

En initierad källa uppgav den amerikanska tidningen: "Selena var förtvivlad. Hon konfronterade Justin, och till en början förnekade han det, men sen berättade han sanningen. Hon sa att deras romans var över, men hon var villig att stanna som vänner. "

Ryktet ovan är inte sant. Selena och Justin är fortfarande tillsammans, de har inte setts arm i arm nyligen eftersom Justin är för närvarande på turné i Europa. PHEW! - Gossipcop.com


Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 april 2011 14:34



Posted By/Nicolina

Av justbieber - 8 april 2011 14:33



X Factor domaren LA Reid pratar om Justin Bieber rykten, säger Simon.

Simon Cowell’s sångtävling The X Factor påbörjats i höst, och just nu är det enda alla vill veta är vem som kommer vara domare. Hittills har endast ett aviserats: musik verkställande LA Reid, som lämnade sin post på Island Def Jam Records, sägs ta en plats. Men det har funnits rykten om att alla från Nicki Minaj, Paula Abdul och Jessica Simpson till Justin Bieber och brittiska popstjärnan Cheryl Cole kan vara domare.

Reid, som faktiskt signerat Justin Bieber till hans bolag, tog upp ryktena om att Biebs är uppe för jobbet genom att säga,

"Det skulle nog vara riktigt, riktigt roligt, men jag vet inte. Jag har inte en preferens.” Han förnekade till brittiska medier att han av misstag bekräftat Cheryl Cole som domare under en intervju. Han förklarade: "Det är en komplett lögn. Jag hade aldrig en intervju om det. Det har varit många, många namn som nämnts... men inga beslut har gjorts av mig och Simon på denna punkt. "

- 95.5 PLJ


Posted By/Nicolina

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hejsan:)
I denna bloggen kommer vi att skriva allt senaste nytt om pop fenomenet Justin Bieber.Vi håller alla beliebers uppdaterade med nya nyheter 24/7.
Vi har även en egen Facebook sida till bloggen. Sök på Justbieber bloggen och bli gärna vän med oss

Translate

Omröstning!

Ska du tweeta #KidrauhlToSweden imorgon (24/4)?
 JA FLERA GÅNGER
 Ja en gång
 Kanske
 Nej

Music Player

Twitter

Justin Bieber

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011
>>>

Länkar

Fråga mig

13 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Visitors

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards